×

Uwaga

Simple Image Gallery Notice: It looks like PHP's 'GD Image Library' is not installed/enabled on your system. Please ask your hosting company to enable/install it.

Simple Image Gallery Pro Notice: It looks like PHP's 'GD Image Library' is not installed/enabled on your system. Please ask your hosting company to enable/install it.

FXGROW PO RAZ KOLEJNY NA TARGACH FXCUFFS W KRAKOWIE!

FXCUFFS-EXPO

Miło nam poinformować, że FxGrow po raz kolejny wzięło udział w prestiżowym wydarzeniu są targi FxCuffs w Krakowie.

Ten coroczne spotkanie, zorganizowane w Polsce po raz trzeci, odbyło się w dniach 24-25 marca w Centrum Kongresowym ICE w Krakowie. Wraz ze wzrastającą popularnością tego wydarzenia każdego roku, w miniony weekend FxCuffs przyciągnęło ponad 3000 odwiedzających z Europy Środkowej i Wschodniej, a także znaczną liczbę instytucji finansowych oraz firm z branży Forex.

Dla FxGrow jako jednego z uczestniczących maklerów, możliwość spotkania z partnerami, klientami oraz inwestorami była ogromnym zaszczytem.
W imieniu Zarządu FxGrow chcielibyśmy serdecznie podziękować wszystkim odwiedzającym oraz organizatorom targów za udział w tak wspaniałym wydarzeniu.

Wybrane zdjęcia zrobione podczas wydarzenia można zobaczyć poniżej.

{gallery}1347{/gallery}

NAGRODY

POTRZEBUJESZ POMOCY?

chat LIVE CHAT

ŚLEDŹ NAS

facebook twitter linkedin google plus

OTWÓRZ KONTO

open demo account open live account
* HANDEL NA RYNKU FOREX I CFD JEST RYZYKOWNY
NIE MASZ JESZCZE KONTA?
* HANDEL NA RYNKU FOREX I CFD JEST RYZYKOWNY

Poproś o oddzwonienie

Proszę wypełnij poniższy formularz a my zadzwonimy do Ciebie

REGISTER
  1. Imię*
    Please provide your First Name
  2. Telefon*
    +Invalid Input
    Please Provide Your phone number
  3. Najlepszy pora na telefon
    Invalid Input
    x O której godzinie zadzwonić?
    AM

×
OSTRZEŻENIE O RYZYKU : Ostrzeżenie o ryzyku: Transakcje FOREX i CFD wiążą się z wysokim ryzykiem dla zainwestowanego kapitału. Prosimy zapoznać się z pełną treścią OSTRZEŻENIA O RYZYKU.